DESPRE NOI

Activitatea consilierului imobiliar
0752 979 059 CONTACT

0

Central, Valea Lupului, ID P4517

Casă deosebită în Valea Lupului - Popas Pacurari
198000 EUR

Anunt actualizat la: 29 February, 2024, de Victor Negru, Consilier Imobiliar.

Adauga la favorite

Sumar proprietate

De vânzare

Casa / vila

240 mp

6 camere

3 Băi

Descriere

Vă prezentăm o casă individuală excepțională, situată într-o zonă pitorească și liniștită din Valea Lupului - Popas Pacurari, pe o parcelă generoasă de 585 metri pătrați. Această vilă oferă un confort de neegalat și o varietate de facilități deosebite, făcând din ea un adevărat refugiu pentru familia dumneavoastră.

Această proprietate este generoasă în spațiu și este împărțită în două niveluri principale:

Parterul, cu o suprafață de 135 metri pătrați, este amenajat cu atenție pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Aici veți găsi un living spațios și luminos, ideal pentru momentele de relaxare alături de familie și prieteni. De asemenea, parterul include două dormitoare, oferind spațiu suficient pentru toți membrii familiei. Casa dispune de o baie de serviciu, iar baia principală impresionează prin eleganța ei, cu o cabină de duș walk-in modernă.

Bucătăria este un spațiu bine gândit, ce are o ieșire directă pe terasa generoasă, unde puteți savura mesele în aer liber și vă puteți bucura de frumusețea grădinii. De asemenea, parterul include un garaj cu ușă modulară automatizată și o cameră tehnică cu acces din garaj și către grădină, asigurându-se astfel un control facil asupra sistemelor casei.

Mansarda, cu o suprafață de 80 metri pătrați, oferă un living suplimentar, ideal pentru a crea un spațiu de divertisment sau un loc de relaxare. Aici veți găsi încă două dormitoare mari, perfecte pentru oaspeți sau copii, și o baie spațioasă cu cadă.

Această proprietate este complet echipată și racordată la toate utilitățile necesare pentru un stil de viață modern. Beneficiază de alimentare cu gaze, curent electric, apă și canalizare. Cu un put forat cu tuburi de 60 cm diametru și pomi fructiferi în grădină, această casă oferă o oportunitate unică pentru o viață aproape de natură, dar cu toate conforturile orașului.

Finisajele și detaliile tehnice sunt de cea mai înaltă calitate. Interiorul este finisat cu tencuială mecanizată pe bază de ciment, glet și vopsea superlavabilă albă, parchet laminat, gresie și faianță portelanată rectificată, precum și uși de interior Porta Doors. Exteriorul este izolat termic cu polistiren EPS 100 de 10 cm grosime și tencuială decorativă alb-gri, iar ferestrele cu geam tripan (3 randuri de sticlă) asigură o izolație termică excelentă. Tamplaria de calitate Salamander și feroneria Roto completează cu eleganță această proprietate deosebită.

Cu acces facil la toate facilitățile și serviciile din zonă, această casă este o oportunitate unică pentru cei care caută un cămin elegant și confortabil într-un mediu natural și liniștit. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare. Această vilă cu multiple atuuri este gata să devină casa dumneavoastră de vis.

Detalii şi specificaţii

ID proprietate:

P4517

Preţ:

198000 EUR

Suprafaţă construită:

240 mp

Suprafaţă utilă:

215 mp

Camere:

6

Clasa energetica:

B

Băi:

3

Parcări:

3

Ani construcţie:

2020

Tip proprietate:

casa / vila

Proprietate:

DE VÂNZARE

UTILITĂȚI

Utilităţi generale:

Curent, Apa, Canalizare, Gaz, Put, CATV, Fibra optica

Sistem încălzire:

Centrala proprie, Calorifere

FINISAJE

Izolaţii termice:

Exterior

Pereţi:

Vopsea lavabila, Faianta

Podele:

Parchet, Gresie

Stare interior:

Finisat

Ferestre cu geam termopan:

PVC

Uşă intrare:

PVC, Celulare, Lemn

Acoperis:

Lindab

DOTĂRI

Alte spaţii utile:

Spatiu depozitare, Dressing, WC Serviciu, Anexe, Dependinte,

Contorizare:

Apometre, Contor caldura, Contor gaz,

Dotări imobil:

Gradina

Diverse:

Telecomanda poarta garaj, Telecomanda poarta acces auto

Consilier

Buna ziua!

Pentru această proprietate,
Victor Negru
este contactul dumneavoastră.

Vezi toate ofertele consilierului

0744102517

Solicitati detalii despre oferta P4517:

Central, Valea Lupului, ID P4517

Sun direct Mesaj WhatsApp

Agenția imobiliară

Invest Imobiliare®

Bld. Tutora, Nr. 4

Call Center: 0752 979 059

Tarifele agenţiei

APARTAMENTE
în Iaşi

Apartamente noi sau apartamente vechi? Zona centrală sau marginea oraşului? Soluţiile sunt complexe, multiple şi diverse. Dar noi te ajutăm să iei decizia potrivită.

Apartamente in zona Aeroport Apartamente in zona Aleea cu Ciresi Apartamente in zona Aleea Tudor Neculai Apartamente in zona Alexandru cel Bun Apartamente in zona Aparatorii Patriei Apartamente in zona Arcu Apartamente in zona Baza 3 Apartamente in zona Bd. Independentei Apartamente in zona Bicaz Apartamente in zona Bucium Apartamente in zona Bucsinescu Apartamente in zona Bularga Apartamente in zona Canta Apartamente in zona Centru Civic Apartamente in zona Ciric Apartamente in zona Copou Apartamente in zona Cotnari Apartamente in zona Cug Apartamente in zona Dacia Apartamente in zona Dancu Apartamente in zona Dealu Doamnei Apartamente in zona Dorobanti Apartamente in zona Dumbrava Rosie Apartamente in zona Ferma Liliac Apartamente in zona Frumoasa Apartamente in zona Galata Apartamente in zona Gara Apartamente in zona Granit Apartamente in zona Hala Centrala Apartamente in zona Iezareni Apartamente in zona Independentei Apartamente in zona Lunca Cetatuii Apartamente in zona Metalurgie Apartamente in zona Milcov Apartamente in zona Mircea cel Batran Apartamente in zona Miroslava Apartamente in zona Moara de foc Apartamente in zona Moara de Vant Apartamente in zona Nicolina Apartamente in zona Oancea Apartamente in zona Olimp Apartamente in zona Pacurari Apartamente in zona Padurii Apartamente in zona Palat Apartamente in zona Piata Unirii Apartamente in zona Pietrarie Apartamente in zona Podis Beldiman Apartamente in zona Podu Ros Apartamente in zona Podul de Fier Apartamente in zona Podul de Piatra Apartamente in zona Popas Pacurari Apartamente in zona Primaverii Apartamente in zona Sararie Apartamente in zona Semicentral Apartamente in zona Serele Visoianu Apartamente in zona Ses Bahlui Apartamente in zona Smardan Apartamente in zona Socola Apartamente in zona Splai Bahlui Apartamente in zona Strugurilor Apartamente in zona Sucidava Apartamente in zona Targu Cucu Apartamente in zona Tatarasi Apartamente in zona Tigarete Apartamente in zona Tomesti Apartamente in zona Tudor Vladimirescu Apartamente in zona Valea Adanca Apartamente in zona Visani Apartamente in zona Viticultori Apartamente in zona Zahorna Horbesti Apartamente in zona Zimbru Apartamente in zona Zona industriala

CASE
în Iaşi

Grădină cu flori şi vedere asupra oraşului ori case înşiruite cu vecini aproapiaţi? Oferta de case de vânzare din Iaşi a fost şi va fi mereu la înălţime şi variată, pe cel puţin... şapte coline.

Case in zona Aeroport Case in zona Aleea cu Ciresi Case in zona Aleea Tudor Neculai Case in zona Alexandru cel Bun Case in zona Aparatorii Patriei Case in zona Arcu Case in zona Baza 3 Case in zona Bd. Independentei Case in zona Bicaz Case in zona Bucium Case in zona Bucsinescu Case in zona Bularga Case in zona Canta Case in zona Centru Civic Case in zona Ciric Case in zona Copou Case in zona Cotnari Case in zona Cug Case in zona Dacia Case in zona Dancu Case in zona Dealu Doamnei Case in zona Dorobanti Case in zona Dumbrava Rosie Case in zona Ferma Liliac Case in zona Frumoasa Case in zona Galata Case in zona Gara Case in zona Granit Case in zona Hala Centrala Case in zona Iezareni Case in zona Independentei Case in zona Lunca Cetatuii Case in zona Metalurgie Case in zona Milcov Case in zona Mircea cel Batran Case in zona Miroslava Case in zona Moara de foc Case in zona Moara de Vant Case in zona Nicolina Case in zona Oancea Case in zona Olimp Case in zona Pacurari Case in zona Padurii Case in zona Palat Case in zona Piata Unirii Case in zona Pietrarie Case in zona Podis Beldiman Case in zona Podu Ros Case in zona Podul de Fier Case in zona Podul de Piatra Case in zona Popas Pacurari Case in zona Primaverii Case in zona Sararie Case in zona Semicentral Case in zona Serele Visoianu Case in zona Ses Bahlui Case in zona Smardan Case in zona Socola Case in zona Splai Bahlui Case in zona Strugurilor Case in zona Sucidava Case in zona Targu Cucu Case in zona Tatarasi Case in zona Tigarete Case in zona Tomesti Case in zona Tudor Vladimirescu Case in zona Valea Adanca Case in zona Visani Case in zona Viticultori Case in zona Zahorna Horbesti Case in zona Zimbru Case in zona Zona industriala

ÎNCHIRIERI
în Iaşi

Studenţi, tineri la început de drum sau poate tocmai demaraţi un nou business? Oferta imobiliară de apartamente, spaţii sau case de închiriat, include soluţii pentru noi toţi.

Inchirieri in zona Aeroport Inchirieri in zona Aleea cu Ciresi Inchirieri in zona Aleea Tudor Neculai Inchirieri in zona Alexandru cel Bun Inchirieri in zona Aparatorii Patriei Inchirieri in zona Arcu Inchirieri in zona Baza 3 Inchirieri in zona Bd. Independentei Inchirieri in zona Bicaz Inchirieri in zona Bucium Inchirieri in zona Bucsinescu Inchirieri in zona Bularga Inchirieri in zona Canta Inchirieri in zona Centru Civic Inchirieri in zona Ciric Inchirieri in zona Copou Inchirieri in zona Cotnari Inchirieri in zona Cug Inchirieri in zona Dacia Inchirieri in zona Dancu Inchirieri in zona Dealu Doamnei Inchirieri in zona Dorobanti Inchirieri in zona Dumbrava Rosie Inchirieri in zona Ferma Liliac Inchirieri in zona Frumoasa Inchirieri in zona Galata Inchirieri in zona Gara Inchirieri in zona Granit Inchirieri in zona Hala Centrala Inchirieri in zona Iezareni Inchirieri in zona Independentei Inchirieri in zona Lunca Cetatuii Inchirieri in zona Metalurgie Inchirieri in zona Milcov Inchirieri in zona Mircea cel Batran Inchirieri in zona Miroslava Inchirieri in zona Moara de foc Inchirieri in zona Moara de Vant Inchirieri in zona Nicolina Inchirieri in zona Oancea Inchirieri in zona Olimp Inchirieri in zona Pacurari Inchirieri in zona Padurii Inchirieri in zona Palat Inchirieri in zona Piata Unirii Inchirieri in zona Pietrarie Inchirieri in zona Podis Beldiman Inchirieri in zona Podu Ros Inchirieri in zona Podul de Fier Inchirieri in zona Podul de Piatra Inchirieri in zona Popas Pacurari Inchirieri in zona Primaverii Inchirieri in zona Sararie Inchirieri in zona Semicentral Inchirieri in zona Serele Visoianu Inchirieri in zona Ses Bahlui Inchirieri in zona Smardan Inchirieri in zona Socola Inchirieri in zona Splai Bahlui Inchirieri in zona Strugurilor Inchirieri in zona Sucidava Inchirieri in zona Targu Cucu Inchirieri in zona Tatarasi Inchirieri in zona Tigarete Inchirieri in zona Tomesti Inchirieri in zona Tudor Vladimirescu Inchirieri in zona Valea Adanca Inchirieri in zona Visani Inchirieri in zona Viticultori Inchirieri in zona Zahorna Horbesti Inchirieri in zona Zimbru Inchirieri in zona Zona industriala